![]() |
|
|||||||
| Yardımcı Hizmetler Yardımcı hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Kıdemli Üye
![]() |
canım arkadaşım dünyanın en güzel öğretmeni meb in çarpık ve kayırmacı uygulamaları nedeniyle evinin balkonundan 5. kattan kendini atarak intehar etti ve şuanda yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor çok üzgünüm çok karmaşık duygular içerisindeyim bunları yazacak takatım yok ama mehmet öğretmenimin hatrına yazmalıyım her şeyi anlatmalıyım ki ona bu haksızlığı yapanlar belki duyar belki vicdanları sızlar belki onların da canları acır…
mehmet öğretmenim Felsefe öğretmenliği diplomasına sahip… bir kamu kurumunda odacı olarak çalışıyordu evli ve dünya tatlısı 1 çocuk babası kpss den hatırı sayılır yüksek puanlar almasına rağmen başvuruları 657 ye tabi bir odacı olduğu için kabul edilmiyordu kurumlararası atama yoluyla atanmak için sırasını bekliyordu onu en son Hüseyin çelik in kanaltürk te kontenjanları açıkladığı gün gördüm programı beraber seyrettik sayın bakan kurumlararası öğretmen ataması konusunda hiçbir açıklama yapmayınca Mehmet hocam yıkıldı gözyaşlarına boğuldu teselli etmeye çalıştım mutlaka kurumlararası atama olacaktır geçen şubatta da yapmadılar dedim… bugün öğleden sonra Mehmet hocam beni aradı sevinçten heyecandan sesi titriyordu bana ‘’ Hüseyin hocam haklı çıktın kurumlararası atama kontenjanı açıklanmış benim internet te problem var bi zahmet bakarmısın felsefe den kaç kişi alacaklar sanırım ilk sıradayım 1 kişi alsalar atanacağım ‘’ dedi merakla baktım bakmaz olaydım ilk atama kontenjanı (63 )açıktan atama kontenjanı ( 1 ) kurumlararası atama kontenjanı ( 0 ) nasıl söyleyecektim Mehmet hocam a yapamadım söyleyemedim aradım telefonla benim nette de problem var girmiyor dedim akşam uğrarım sana söylerim dedim dayanamamış Mehmet hocam gidip internet cafe den bakmış beni aradı yine ağlıyordu ağlamaktan konuşamıyordu tek söyleyebildiği tek anlayabildiğim ‘ yüzde 2 lik kontenjan hem kurumlararası hem açıktan atama için değimlidir kardeşim açıktan atamalara kıyak geçmişler bize yine yok ‘’ telefonu kapattıktan sonra bende kontrol ettim ilk atama kontenjanı 20-25 kişi olan branşlara bile açıktan atama kontenjanı ayırmışlar Mehmet hocamın 63 kişilik felsefesine 1 tane kurumlararası atama kontenjanı vermemişler birkaç saat sonra eşim aradı ve Mehmet hocanın 5. kattan kendini atarak intehar ettiğini söyledi hemen hastaneye koştum doktorla konuştum bir çok kemiği kırılmış ama doktor en önemli olan boyun kemiği dedi beynine oksijen gitmiyormuş 24 saatlik kritik bir dönemden bahsetti Mehmet hocamın eşiyle görüştüm eşinin anlattığına göre 8 yaşındaki kızları babasına öğretmenlik işi ne oldu demiş Mehmet hocam da bu sene olmayacak demiş küçük kızcağız da ‘ benim okuldaki öğretmenim temizlikçi değil temizlik yapmıyor sen nasıl öğretmen oluyorsun babacığım ‘ demiş ne olduysa bundan sonra olmuş Mehmet hocam sana Allahtan şifa diliyorum sen oy peşinde koşan siyasilerden koltuk sevdalısı meb bürokratlarından çok daha onurlusun ben mensubu olduğum meb camiasından utanıyorum Mehmet hocam kendisine giyim yardımı olarak hizmetlilik yaptığı kurumun verdiği takım elbiseyi giymiyor saklıyordu öğretmen olunca tertemiz giyerim diyordu Lütfen hocam biraz dayan o elbiseyi giyeceğin gün gelecektir elbet Hüseyin YILMAZ Memurlar , Memur , Memur Haberleri , 2010 Kpss 2010 atama , 2010 ÖSS 2010 Spor [ Okur Forumu .: BİR ÖĞRETMEN ADAYI İNTİHAR ETTİ..!] |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adayi, bir, calisan, etti, intihar, ogretmen, yhde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|