Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli > Yardımcı Hizmetler

Yardımcı Hizmetler Yardımcı hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2010, 01:56   #1 (permalink)
Kıdemli Üye

ilahicenneti is on a distinguished road
Standart emniyette teknisyen yardımcısı olarak görev yapan arkadaşların dikkatine

arkadaşlar,yaklaşık 5 yıldır burda yazılanları okuyorum,gördüğüm kadarı ile sorunlar var,sorunlar dile getiriliyor lakin bi çözüm bulunamadığından olumsuz sonuçlandırılıyor,artık buna bi dur demenin zamanı geldi,ben bu işi olumlu sonuçlandıracağima dair onurumu ortaya koyuyorum,sizlerde kendinize ğüveniyorsanız bana en fazla bir yıl verin,bu zaman zarfında konuyu olumlu sonuçlandıracam.nasıl yapacaksın vs diye soru sormayın,sizlerden istediğim tüm teknisyen yardımcısı arkadaşları facebook uma yönlendirin,orda bakalım kaç kişiyiz,mevcudu oluşturduğumuzdağüsel ğünler sizleri bekliyo olacak,ben onurumu koydum ortaya,gerisi size kalmış,inanın sadece inanın çünkü başka bi seçeneğiniz yok..facebook adresi

m nilay kara msn adresinden de ulaşabilirsiniz facebook adresime manjudoka@hotmail.com(msn adresimi eklemeyin çünkü kabul etmicem) kurum gereği gizlilik önemli,anlayışla karşılamanızı bekliyorum
ilahicenneti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
arkadaslarin, dikkatine, emniyette, gorev, olarak, teknisyen, yapan, yardimcisi

Seçenekler
Stil