![]() |
|
|||||||
| Yardımcı Hizmetler Yardımcı hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Kıdemli Üye
![]() |
Herkese selamlar saygılar...
Görevde yükselme sınavı açıldı açılmasına fakat baraj neden halen 70 neden bunu 60 yapıpda herkesin geçmesini sağlamıyorlar... Neden bu hizmet birimini artık memurlar için lav etmiyorlar hala şaşıyorum... Milli Eğitim Bakanalığı neden hep böyle geriden geliyor bir de eğitim camiası olacak yazık yani neden her kurum ihtiyacını dışardan özelden karşılıyor bizimkiler neden duruyor sorsunlar kendilerine bir... Koca Eğitim camiası ya şaşılacak bir durum teknoloji,eğitimi,bilgiyi ve bir çok alanda kendini yeni nesile yetiştiren ve çağdaş bir ülke olma yolunda hızla koşarak giderken takıldığımız şeylere bakın ya bakında gülün kendimize... Yazık diyorum sadece koca devlet memuru olmuşsun diyorlar fakat yaptığımız iş ne pas pas temizlik bu nasıl bir iş bu nasıl bir devlet memuru olmak bu nasıl oturduğun yerden para kazanmak... Kendimizi yetiştiriyoruz her şeye biz yetişiyoruz koşturuyoruz en ağır lafları biz yiyoruz aldığımız maaşa bir bakın yaptığımız işe bir baakın bakında üzerimizde ne kadar yüklerin bindiğini bir görün ve Allahtan korkun... Ben artık utanıyorum ne diyeyim ben devlet memuru demeye utanıyorum zaten herkesde hadememisin diyor can evimden vuruyor bu zihniyetler değişmeli ve artık bakanımız bir şeyler yapmalı memur sıkıntısı var zaten içerdeki adamını kullasın dışardan özel işler için personel alınsın bu şekilde daha faydalı olur... Aramızda elbette kendini yetiştiremeyen birileri vardır onları da güvenlik görevlisi yada bekçi gibi işlerde kullansın bir kaç seminerden geçirseler bizleri ki gerek yok bence memur işi yapıyoruz zaten sadece kadromuz değişsin artık zaten memurluk yapıyoruz yeter artık ya bu nasıl bir eğitim camiası artık uyanın ey millet... Sitemimde yanlış bir hitap şekli varsa birilerine bir yerlere dokunuyorsa kusura bakmayın yeter artık bir şeylerin değişmesini istiyoruz varsa yoksa öğretmen olmamalı devlet memuru dendiğinde sadece öğretmenin adı geçiyor hep hep onların hakkı düzeltiliyor ya bizler neyiz onlar 5,6saat derse giriyor çıkıyor bizler cumartesi bile geliyoruz ve akşam geç çıkıyoruz ve 1,100 tl alıyoruz koca istanbulda yaşamaya çalışıyoruz bizim maaşlarda artık düzeltilmeli eşit ücret dendi eşüit maaş dendin arda ki farklar düzeltilecek dendi ne oldu bumu ev kiraları 600,700 aldığım maaş 1,100 buyrun sayın bakanlarımız siz geçinin artık buyrun birde evli çoluk çocuk var peki onlarla birlikte ne yapmalıyız hırsızlıkmı söyleyin bizlere bir yol gösterin artık yeter artık yeter.. |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| baraj, edilsin, gecirmeli, gorevde, lav, meb, olmali, tumunu, yhs, yukselme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|