Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli > Yardımcı Hizmetler

Yardımcı Hizmetler Yardımcı hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-01-2010, 09:33   #1 (permalink)
Kıdemli Üye

ilahicenneti is on a distinguished road
Standart S.B GYS çıkmış soru ve ders konuları paylaşım

sağlık bakanlığının 2007deki sınavında genel ortak konuların dışında çıkmış mahalli idareler sorusu (Mazeretsiz ve kesintisiz olarak kaç günden fazla görevini terk etmesi hâlinde, İçişleri Bakanlığı-nın başvurusu üzerine, Danıştayın kararı ile belediye başkanının başkanlık sıfatı sona erer?) 4857 iş kanunu sorusu(4857 sayılı İş Kanunu’nda işveren ile işçi ara-sındaki iş ilişkisinde dil, ırk, cinsiyet, siyasal düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep ve ben-zeri sebeplerle ayırım yapılamayacağı ilkesine ne ad verilir?)5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Ka-nunu sorusu (5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Ka-nunu’na göre aşağıdakilerden hangisi merkezi yönetim kapsamındaki kamu idarelerinden değildir? )Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönet-meliği sorusu (Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönet-meliği’ne göre aşağıdakilerden hangisi taahhüt dosyasında bulunmaz) kamu ihale kanunu,Sağlık Bakanlığı İmza Yetkileri Yönergesi,Taşınır Mal Yönetmeliği, gibi sorularda çıkmış 2007de eğitime katılan arkadaşlara bu konularda eğitim verildimi verildiyse eğitim ders notlarının bir kopyası katılımcılara verildimi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ayrıca burda bir soru bankası oluşturulursa bizim açımızdan faydalı olacaktır ben bulduğum kaynak ve soruları burdan sizlerle paylaşmaya çalışacam umarım herkes hak ettiğini alır.
ilahicenneti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cikmis, ders, gys, konulari, paylasim, soru

Seçenekler
Stil