Maliye Bakanlığı'na kurumlararası geçiş
|
|  |
Harita Kadastro Teknikeriyim. Bir kamu kurumunda 2006 yılında fen memuru kadrosunda 657 tabi memur olarak çalışmaktayım.Maliye Bakanlığına kurumlar arası geçiş yapmak istiyorum.Benim aklımı karıştıran Maliye Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme, Ünvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliğinin "MADDE 40 – (1) Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında Uzman Tabip, Tabip, Daire Tabibi, Laboratuvar Teknisyeni, Röntgen Teknisyeni, Hemşire, Mühendis, Mimar, İstatistikçi, Şehir Plancısı, Tekniker, Teknisyen (Harita veya Kadastro Teknisyeni dahil), Mütercim, Tercüman, Bilgi İşlem Merkezi Müdürü, Çözümleyici, Programcı, Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Eğitim Uzmanı, Memur veya Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarında görev yapanlar; Bakanlık iznine istinaden aynı unvanla aşağıdaki genel ve özel şartları taşımaları kaydıyla Bakanlık teşkilatına naklen atanabilirler. Bu unvanlar dışında, Bakanlığa kurumlararası naklen atama yapılamaz." denmektedir. Bu durumda ben fen memuru kadrosunda çalışmaktayım. Ünvanım Harita Kadastro teknikeri kurumlar arası başvuru yapabilirmiyim.Cevaplarsanız sevinirim
|