Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli - Ortak Konular > Sendikalar

Sendikalar Kamu görevlileri sendikalarına ilişkin konuların paylaşabildikleri platformdur

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2010, 06:09   #1 (permalink)
Hızlı Üye

erdosida is on a distinguished road
Standart Memur ve hizmetli için Eğitim Ödeneği Mecliste haberlerinin Gerçeği!!!

Değerli eğitim çalışanı arkadaşlarım.Bazı sendikaların sitelerinde duyurduğu eğitim ödeneği mecliste haberlerini kendi çapımda araştırdım ve ortaya su sonuç çıktı.
Teç-sen meclise bu kanun değişikliği teklifini Şu anda bazıları partilerinden istifa etmiş olan 5 DSPli milletvekili tarafından verilmiştir..
Kanun teklifi 2009 Ocak ayında verilmiş ve daha komisyonlara inip inmeyeceği bile tartışma konusudur.çünkü bilinmelidirki iktidar partileri muhafeletten gelen pekçok kanun teklifini komisyona indirmeden çöpe atmaktadır.
Akrabam olan AK partili bir milletvekiline danıştığım bu teklif olayına cevabı "iktidar partisinden en az 5 vekilin imza atmayacağı bir kanun teklifi bırakın kanunlaşmayı komisyonlara dahi inmeyecektir."olmuştur.
Sendika üyesi olmadığım için kendisine eğitim çalışanları münferit olarak sendikalardan bağımsız meclise böyle bir dilekce ile başvurabilirmi dediğimde bana cevabı^"Sendikalar bunun için kurulmuştur oldu.
ŞİMDİ BEN BU SENDİKA YETKİLİLERİNE SORUYORUM.
AKPLİ 338 VEKİLDEN HERHANGİ BİRİNE AÇIK BİR ŞEKİLDE HAKLI OLDUĞUMUZ BU KONUYU ANLATTINIZMI?
KENDİLERİNDEN BU KANUN TEKLİFİ İÇİN YARDIM İSTEDİNİZMİ.?
ANKARADA SENDİKA İZİNLİ OLAN(yani maaşını sendikadan alan) arkadaşlarımız sürekli meclisin kapasını aşındırarak AKPli iktidar vekillerini ikna yoluna gitmişmidir.??
SİTELERİNDE ÜYELERİMİZ VE YÖNETİCİLERİMİZ KENDİ İLLERİNİN MİLLETVEKİLLERİNE DURUMU ANLATSINLAR DİYE YAYIN YAPAN GENEL MERKEZ BURNUNUN UCUNDAKİ MECLİSTE 330 AKPLİ VEKİLDEN BİRİNE KANUN TEKLİFİNİ VERDİREMİYORSA İLLERDEKİ ÜYELER NASIL BAŞARACAK?
LÜTFEN SENDİKACI ARKADAŞLAR ÜÇ BEŞ ÜYE UĞRUNA SİTELERİNİZDE YALAN YANLIŞ HABERLER VE UMUT TACİRLİĞİ YAPMAYINIZ.
ÇÜNKÜ ZATEN GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN EĞİTİM ÇALIŞANLARINI ÜYE KAPMAK UĞRUNA ÖDENEK BEKLENTİSİ İÇİNE SOKMAYINIZ.
KISACASI BU EĞİTİM ÖDENEĞİ MECLİSTE HABERLERİ YÜZEYSEL OLARAK VERİLEN BİR TEKLİFTEN İBARETTİR VE MECLİSTETE BU VE BUNUN GİBİ HERGÜN 530 VEKİLDEN YÜZLERCE KANUN TEKLİFİ VERİLMEKTEDİR.
Eğitim çalışanı arkadaşlarımız kesinlikle bu sene başında eğitim ödeneği beklentisi içine girmesinler.Çünkü hayal kırıklığı olur.
erdosida isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
egitim, gercegi, haberlerinin, hizmetli, icin, mecliste, memur, odenegi

Seçenekler
Stil