Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli - Ortak Konular > Sendikalar

Sendikalar Kamu görevlileri sendikalarına ilişkin konuların paylaşabildikleri platformdur

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2010, 05:05   #1 (permalink)
Hızlı Üye

erdosida is on a distinguished road
Standart Meb şeflerinin denge tazminatı ve ek ders saat ücretindeki haksızlık ne zaman düzelecek

Burdan size sesleniyorum.......
Sayın sendika Yetkilileri
2008 yılı toplu görüşmede mutabakat metninde ‘eşit işe eşit ücret’ ilkesi gereği idari hiyerarşideki ücret dengesizliğinin giderilmesi için karar alınmıştı. Ancak alınan karar doğrultusunda İlçe Milli Eğitim müdürlerinin, Şube müdürlerinin ve İlköğretim müfettişleri ile İlköğretim Müfettiş yardımcılarının ek ders ücretleri arttırılırken, şeflerin ek ders ücretlerinde herhangi bir iyileştirme yapılmamıştır. Bu uygulama, çalışma barışını olumsuz yönde etkilemiştir. Benzer konumda bulunan diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan emsali personelle Milli Eğitim Bakanlığı personeli arasındaki gelir dengesizliği iyice açılmıştır. Karar kapsamında bulunan personele ilişkin düzenlemeler bugüne kadar personel ayırımı yapılmadan hep birlikte değerlendirilirken, son düzenlemeye şeflerin dahil edilmemiş olması, aynı koşullarda çalışan şefleri üzmüştür. Bu nedenle, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı merkez ve taşra teşkilatlarında çalışan şeflerin de ek ders ücretlerinin iyileştirilmesi yönünde düzenleme yapılması, çalışması ne aşamada açıklarmısınız..........
Arkadaşlar
Yukardaki yazımı bütün Sendikalara e-mail olarak gönderelim....
daha doğrusu bütün yetkili mercilere gönderelim......
sesimizi duyurma zamanı artık geldi bekleye bekleye yorulduk
haydi....Birlikten güç doğar güçtende sonuç doğar......
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın....
erdosida isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
denge, ders, duzelecek, haksizlik, meb, saat, seflerinin, tazminati, ucretindeki, zaman

Seçenekler
Stil