Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli > Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri (Kadrolu)

Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri (Kadrolu) Sağlık ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2010, 07:45   #1 (permalink)
Hızlı Üye

DeSHaWn is on a distinguished road
Standart Laborant Veteriner Sağlık-yök-DANIŞTAY-kafayı sıyırmak üzere olan ben ve mağdurlar

Başlık çok uzun oldu ama derdimizin büyüklüğü karşısında az bile.
bölüm 1
Bi bakalım bugün neler yaptık?
Arkadaş ortamında bikaç geyik,tüüüü olurmu böyle ya diye bir iki serzeniş,sendikalara atma tutma,bikaç mağdur daha bulup koro halinde sövme,içini dökme,sözleşmelilerin kıskıs bıyık altından gülmesine misilleme,bakanlığın sahipsiz personeli olmaktan tiksinme,yaaaa kaç para kesiliyomuş yaaaaa gibi döt ayakları,sanki faks ve mail atmış gibi koftiden atma tutma vs.vs.vs.vs.
topla hepsini kocaman bi SIFIR.
aynı kurumda çalıştığım iş arkadaşlarımın ben gibi mağdur olduğu halde ocak 2010 maaşını ve dönerini çok büyük kayıpla alacağı halde olaya gösterdiği yapmacık tepki ve vurdumduymazlığı bu işte.
hatta bazı salak tipler şöyle sanıyormuş bugün öğrendim,aslında gerçekte böyle bişey yokmuş,gerçek olmayan habermiş bunlar,ocakta hala tam maaş ve döner bekleyen saftirikler var ya.
inanılır gibi değil.
bölüm 2 (memurlar-net konuya ölü)
ya arkadaşlar işte memurlar netin konuya verdiği önem.
forumda bi alt bölümde bir konuyu sabitlemek,tek konu,sadece bir konu.anasayfada kasım ayında bir haber sonrası fıssssss.
"tek bir öğretmen mağdur edilmemelidir" başlığını görünce irkildim resmen.aman allahım buda ne?
resmen tehdit gibi konu.ama sözkonusu sağlıkçıya sokulan en büyük kazık ise "yök lab.vet.sağlık konusunda görüşünü değiştirdi".
ulan nasıl memur sitesi bu be?
tek tepkiniz bumu?tek haberiniz uğraşınız konu ile ilgili bumu?
kardeşlerim,yunanistanda yaşasak ancak bukadar sahipsiz ve başıboş olurduk.
ne elimizden tutan var ne kılavuzluk eden ne derdimizi dinleyen...
bölüm 3 (son umut-REİSİCUMHUR)
bugün sayın CUMHURBAŞKANINA mektup yazdım,sitede yayınlıyacağım lütfen düzeltilmesi gereken cümle düşüklüğü olan yerleri düzeltin,
yök denen allahından bulasıca kurum reisicumhura bağlı değilmi?evet.
belki gariban mağdur babası Sayın Abdullah GÜL belki çağırır sayın Y.Ziya ÖZCAN'ı derki bunu düzeltin.
her ne kadar sevilmesekte toplumca itilip kakılsakta aldığımız üçkuruş millete servet gösterilsede reisicumhur belki yaramıza merhem olur.
BÖLÜM 4
5 yaşındaki oğlum bile kafasına kazımış olayı 4 kasımdan buyana dilimden düşmeyen konuyu özetliyor 2 kelimede,
"baba müdürün niye senin paranı kesti,yoksa iyi çalışmıyonnu?"
diyorum oğlum paramı kesen müdür değil,bide baban bu ülkenin eşşeği önüne gelen bi tekme atıyor diyorum anlamış görünüyor ama biliyorum henüz idrak edemiyor.
bölüm 5 (yakın zamanda umut yok gibi)
arkadaşlarım,danıştayı aradım bugün,açılan davada yürütmeyi durdurma kararı yaklaşık ne kadar sürede çıkar diye?
ne deseler beğenirsiniz dava 2 yılda sonuçlanır,yürütmeyi durdurma 4-5 ayda.
dondum kaldım.
sendika genel merkezlerini aradım yür.dur.kararı ne zaman çıkar tahminen diye?
sıkı durun,en geç ocak-şubat gibiymiş.
vay anasını ya.popülizmin bu denlisini ne gördüm ne duydum.
bölüm 6
neler yapabiliriz?
arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler kadro için yazıyosa okumak isteyen çocuklar yazıyosa,alacağını tahsil edemeyen yazıyosa ve çoğu okunuyosa bu mektupların yazalım bizde cumhurbaşkanına,başbakana,bakanlara,yusuf ziya özcana,danıştaya,yargıtaya,anayasa mahkemesine,olmadı avrupa insan hakları mahkemesine...
neresi varsa artık.
birde ilginçtir yökün 2006 yılında üst öğrenim saydığı karar örneği piyasada yok.elinde olan varsa lütfen paylaşsın yada hangi siteden buluruz anlatsın.
elinde geçmiş yıllardan bölge idare mahk.kararı olanlar lütfen yayınlasın.illa burdanmı mail de atabilir.
bide geçmişte mahkemeye verip kazananların durumu ne olcak?
mahkeme kararı çiğnenecekmi?
hukuk yokmu sayılacak?
hakim kararı hiçemi sayılacak?
eğer hayırsa cevap peki onunki sayılırken benimki yada dava açmayanınki neden sayılmayacak?
biliyorsunuz o zmanda böyle sayılmama davası vardı mahkemeye verip kazananlar oldu,sonra yök saydı bölümü,ama o kardeşler mahkeme kararını mutemedine verip hukuk yoluyla intibak yaptırdı,peki şimdi gene saymıyo o insan ne yapacak?
kesinti olursa yenidenmi dava açacak?yoksa onlara ayrıcalık yapılıp sadece onlarmı almaya devam edecek?
peki onlar dava yoluyla alırken bizler de dava edip kazanacağımız emsal kararlarla aşikarken bu yök bu hatayı neden yapar?
filler tepişir fareler ezilir hesabı yökün bi karın ağrısı varda biz arada kurbanmı gidiyoruz?
son bölüm
bir sürü para yatırdım,harç parası,sınav parası,fotokopi parası...hatta sınav sabahı otobüsü kaçırdım hayatımın en önemli 2.sınavı diye (1.öss idi) taksi tuttum şöföre yalvardım abi nolur yetiştir diye,35 lira taksi parası verdim,sınava giriş saatinden 13 dakika sonra yetiştim kapıdaki allah razı olsun polisler bile koş koş diye bağırdılar soluk soluğa zor yetiştim,kış günü sobalı evde oğlan çalıştırmıyor diye it öldüren soğuğunda öteki odada titreye titreye ders çalıştım,sınav sonrası okulun bahçesinde arkadaşlarla çıkan soruları değerlendirip öldüm öldüm dirildim,
açıköğretim deyip geçmeyin yaaaaa.
gıda teknolojileri denen zıkkımda ders kitabında bile olmayan konuda soru çıktı onu bile yaptım,okuyanlar bilir geçen sene gıda tekn.dersi sınavında (finalde) kazzığın alasıydı sorular,
kitabı yuttum 60 zor almıştım.hey gidi günler.
ancaaaaaakk kul bilmesede kabul etmesede benim ve meslektaşlarımın mağdur olduğunu haklı olduğunu,hakkını helal etmeyeceğini YÜCE ALLAH biliyor.boynuzsuz keçinin boynuzlu keçiden alacak hakkının teslim edileceği o günde hesap gününde ben ve kardeşlerimin önüne getirilicek o kurul üyeleri,imzası olanlar,karnı kurtlananlar,ve ben onlardan hakkımı alacağım söke söke,
hakkımı helal etmiyorum,anamın ak sütü gibi helal olan bu haklarımı elimden alanları ALLAHA HAVALE EDİYORUM.
vicdanınız rahatmı,gece yastığa baş koyduğunuzda uykuya dalabiliyomusunuz?
rahatsanız sorun yok,
acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne...
DeSHaWn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ben, laborant, magdurlar, olan, saglikyokdanistaykafayi, siyirmak, uzere, veteriner

Seçenekler
Stil