![]() |
|
|||||||
| POMEM Polis olmak isteyen fakülte mezunlarının bilgi paylaşımında bulunduklaı platformdur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#173 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
SLM fatih abi ben k.maraştan SERDAR size sorum bu büyük ve kahinat güzeli ülkemiz i neden bölmeye calışıyorlar. yok kürt yok türk diye bende bir kürt üm ama ben ülmemide bayragımıda tek resmi dilim olan türkçe mi de seviyorum ne olur bizi düşürmesinler yine bir birimize sizede çook tşk ederim ki kimsenin baskısı altın da kalmadan haber yapabildiginiz için şucu olan kim olursa yargıladıgız için inş hep böyele devam edersiniz
|
|
|
|
|
|
#174 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
slm abi ben adanadan yazıyorum adananın yüregiril çesinden yazıyorum abi bizim burda uyuşturucu maddeler çok satıyorlar esrar heryerde satıyorlar özelligle şehit erkut akbaymahalesin de çok var küçük çocug lar satıyor bun ları ve bunlara hiçkimse dur demiyor
|
|
|
|
|
|
#177 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
fatih bey.rizeden yazıyorum.rizeye merkeze 2 km.uzaklıkta bulunan mahalle yolu 20 sene önce yapılmasına rağmen bu yoldan taxi bile gecemiyor. siyasi baskılardan dolayı ak parti rize belediye başkanı halil bakırcı tarafından yapılmıyor.pehlivan mahalllesini aşağı kaplıca mahallesine bağlayan yol.fatih bey sizden rıcamız bu yolu belediye başkanına ordan hatırlatmanız.teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| atalim, burda, duyururuz, kesin, mail |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|