KKK astsubaylığı mı yoksa Polislik mi?
|
|  |
Merhaba arkadaşlar sizlerle bir kararımı paylaşmak istiyorum. Geçen yıl kkk astsubaylık sınavını kazandım ve 2 aylık eğitim sürecinden sonra güvenlik araştırması yüzünden okulla ilişiğim kesildi. Daha sonra ben durumu AİYM verdim 3 ay sonra dava sonuçlandı. Astsubay okuluna tekrar dönmem için yazı geldi ve beni yeni döneme planladıkları yazmışlar. Ben beş aylık kursun 2 ayında ayrıldım 3 aylık sürecine yetişemediğim için bir dahaki dönemde aynı eğitime sokacaklarmış. Askeri okuldan çıktıktan sonra 2.5 geçince bir cevap çıkmayacak diye askere geldim ve askere geldim bizim dava sonuçlandı. Bu arada ben polislik sınavına girmiştim şuan sağlık raporunuda aldım ve 5320 sıradayım. Askerliğimde 29 aralıkta bitiyor. 8 döneme kalırsam 30 aralıkta polis eğitim merkezine gitmem gerekiyor. Astubaylığa gidersem nisan başında gitmem gerekiyor ve 30 ağustosta rütbe takmış oluyoruz. Bu zaman sürecinde benim bu iki meslek arasında bir karar vermem gerekiyor burada askerlik yaptığım yerdeki subay ve astsubaylarada soruyorum ve bir düşünce oluşturmaya çalışıyorum. Şuanda polislik ağır basıyor. Benimle düşüncelerini paylaşan herkese teşekkur ederim.
|