![]() |
|
|||||||
| POMEM Polis olmak isteyen fakülte mezunlarının bilgi paylaşımında bulunduklaı platformdur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Kıdemli Üye
![]() |
Malumunuz biz 9.dönemler beklemedeyiz.
Bende ciddi biçimde uğraşmakta olduğum fotoğraf çekimlerimden birisini gerçekleştiriyorum. Hemen hergün sokaklarda çekimler yapıyorum.Neyse bugünde o günlerden birisi idi.Saatlerce yürüyerek çekim yapan ben, farkında olmadan İzmirimin farklı bir semtine vardım.Burası pek de güvenli bir muhit değildi ![]() Geç de olsa farkına vardım ve hemen ötemde duran asayiş otosuna doğru ilerledim.Ekip aracı, köşede birkaç gencin kimliğini sorgulamakta idi. Bende yanlarına gidip, muhitin benim açımdan güvenilir olup olmadığını sordum. Biraz beklememi belirttiler.Hemen yan tarafta bulunan gençlerden birisini fotoğrafladım.Sonra beni çağırdılar ve araca binmemi söylediler memur arkadaşlar. Ve içeride bana, fotoğrafladığım gençlerin hırsız olduğunu, dikkatli davranmam gerektiğinin ikazını yaptılar sağolsunlar. Neyse bende mümkünse beni uygun bir yerde bırakmalarını rica ettim. Yolda giderken istenmeyen bir durum oluştu.Telsiz anonsunda bir evin tüpünün patladığı haberi üzerine hemen olay yerine gittik.Tabi o aceleyle beni indiremediler.Zaten yakındık patlamanın olduğu muhite. Olay yerine gittiğimizde insanlar sokakta toplanmışlardı.1. katın duvarı sokağın ortasında duran bir aracın üzerine yıkılmış bir halde duruyordu.Evde bulunan yaşlı tezye ise mıcize eseri patlamadan sadece birkaç ufak yanık ile kurtulmuştu.Ufak dediysem hayati tehlikesi yoktu ancak, elleri, ayakları hatta kaşı bile yanmıştı (Bende tekrar makinamı çıkartığ çekime devam ettim. Kısaca üzücü bir gündü. Yardımlarını esirgemeyen polis memuru abilerime buradan teşekürü borç bilirim. |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, deneyim, kucuk, olmadan, polis, yasadim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|