Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Öğretmenler > Özlük Hakları

Özlük Hakları Öğretmenlerin; maaş, zam ve tazminat, ek ders gibi özlük haklarına ilişkin bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2010, 10:06   #1 (permalink)
Hızlı Üye

aassaa is on a distinguished road
Standart Eşi d ve e de olup heryeri isteyen ve sonucunda reddedilen yada onaylanan başvuru var mı?

eşim d ilçesinde görevli bense 1.bölgede.o şu anda zorunlu yapıyor bense 1 yıllık öğretmenim. Klavuzda açıklanan bir madde yok bizimle ilgili bu yüzden eşimin ilindeki heryer bana açıldı ancak bakanlık isteyemezsiniz, il istersiniz falan derken biz reddedilme korkusu ile sadece d ve e isteyebildik. klavuza hakim olduğumu düşünen ben hala heryeri isteyebilirim düşüncesindeyim.belki başvurum reddedilirdi ama mahkeme ile bu hakkı elde edebilirim diye düşünüyorum. bu durumda olanlarla onaylanma ve reddedilme süreçlerini paylaşalım istiyorum. işin garip yanı 3.3 maddesine göre eşim benim yanıma gelemeyeceği halde ona da benim ilimdeki heryer açıldı. ben bu yüzden sistemde açılıyorsa istenir düşüncesine inanmaz oldum.sonucu merakla ve sisteme duyduğum büyük bir HAYRETle bekliyorum. Herkesin gönlünce olması dileğimle..
aassaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
basvuru, esi, heryeri, isteyen, olup, onaylanan, reddedilen, sonucunda, var, yada

Seçenekler
Stil