![]() |
|
|||||||
| KPSS A Grubu Müfettiş, Uzman, Denetmen ve Kontrolörlük yardımcılığı vb. sınavlara hazırlanan arkadaşlar için tanışma ve bilgi alışverişi platformu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Kıdemli Üye
![]() |
Arkadaşlar yeni bir site kurmayı düşünüyorum..
Öncelikle bu site memurlar a rakip olacak gibi düşünceyi kimse aklının ucundan bile geçmesin çünkü çok farklı bir formatta olacak.. 1.Kurmak istediğim sitenin ana sloganı meslek tanıtma olacak yani girebildiğimiz tüm meslekleri birinci ağızdan öğrenmeye çalışcaz.. Bunuda şu şekilde yapacam;Öncelikle hangi meslek olduğunu yazacam ardında o meslekle ilgili aklınızda ne varsa(maaş,kaiyer imkanı vs.) o siteye yazacaksınız.Bunu belli süre bekleyip ardından derleyip topladıktan sonra o kuruma gidip o meslekte çalışan kişiyle konuşup cvplarını alacam ardından gelip yayınlayacam.. 2.Kaynak kitaplar hakkındaki hiç bilinmeyen muallakları ortandan kaldırmk isitorum bunuda yine kazanan arkadaşlara çalıştığı kitapları yorumlattıracam(ör;erdal ünsalın makrosuna genel bakışı ve önerileri vs.) 3.Yayınlanan soruları sitede yer vericem çünkü bi saatten sonra o soruları bulmak imkansızlaşıyo.. 4. . . BU VE BUNA BENZER ŞEYLER İÇİN SİZDEN GÖRÜŞ VE ÖNERİ BEKLİYORUM.YANİ İNTERNETTE BU KONUDA ÇOK BÜYÜK EKSİKLİK GÖRDÜM SİZİNDE BUNA BENZER FİKİRLERİNİZ OLURSA LÜTFEN PAYLAŞIN... |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, fikirlerinize, ihtiyacim, kuracam, site, var, yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|