![]() |
|
|||||||
| KPSS Din Hizmetleri Din hizmetleri sınıfında görev alacak memur adaylarının bilgi alışverişinde bulundukları platformdur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Kıdemli Üye
![]() |
Arkadaşlar öncelikle herkese saygılarımı sunarım.
Nickimden de anlaşılacağı üzere sözleşmeli İmam-Hatip olarak görev yapmaktayım. 2009 yılı içerisinde Ocak ayından başlayarak Ağustos ayının sonuna kadar maaş hesaplamalarında hata olduğu söylenerek fazla ödenen kısmın Mal Müdürlüğüne iadesi istendi. Hatta resmi yazı bile gönderildi. Aralık 2009 döneminde ben bu tutarı yasal faizi ile ödedim. Yalnız imzalanan sözleşmenin 11. maddesinde "Kurumda yaptığı hizmet karşılığından ilgiliye fazla miktarda ücret ödenmesi halinde, sorumluluk müteselsilen mutemet, şef, ilgili şube müdürü ve il/ilçe müftüsüne aittir" (sözleşmedeki maddeyi aynen aktardım imla kuralları dahil) şeklinde bir ifade geçmektedir. Hemen mal müdürlüğüne sordum hatanın sehven yapılmasından kaynaklandığını ve ödemenin yine bana rücu edeceği ifade edildi. Şimdi hukuk bilgisi olan olmayan ya da bu tip tecrübeleri edinmiş olan arkadaşlara soruyorum. 1) İtiraz hakkım var mıdır? 2) İtiraz hakkım var ise ne gibi bir prosedür gerekmektedir. Bir de unutmadan ekleyeyim. Sözleşme imzalamayan arkadaşlar imza öncesi stopajlarını yatırmayı unutmasınlar. Allaha Emanet Olun Tekrar Saygılarımla |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilgisi, cevaplamasi, ile, olanin, ricasi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|