![]() |
|
|||||||
| Genel İdare Hizmetleri Genel idare hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Hızlı Üye
![]() |
İLGİLİLERE
Ne olacak bu Genel İdare Personelinin ve Yardımcı Hizmetler Memurlarının Hali.. Bazi İnsanların tabiri İle (Hizmetliler) Başımızdaki İnsanların Kişisel Keyiflerine Birakılmış Haldeyiz..! Oyuncak Gibi Olduk Amirlerin Elinde Bu Devletin Genel İdare Personeli veya Yardımcı Hizmetler Memurları İnsan Değilmi..? Amirlerin Arzu Hal İsteklerine Göre Hareket etmek Zorunda Birakılıyoruz Bir Düzenleme Yapılmalı Bu Adaletsizlige Bir son verilmeli Tayinlerde Özgürlügümüz Yok... Hee Diyeceksiniz ki Dilekçenizi verin boş kadro yada uygun görülürse atanırsınız.. Tamam Verelim İş vermekle Bitmiyor Bir cok Makamların elinden gecerek gidiyor tayin dilekcemiz Tabi bu Makamların Kişisel istekleride cok önemli Eger O Makamdaki İnsanın Gözüne Batmış iseniz Vayy Halinize Beyfendinin yada Hanfendinin Keyfine Kalıyorsunuz Eğer isterse uygun Görüşlerini veriyor İstemezse Bi kalemde defterinizi dürüyor... Gecen Aylarda Tayin istedim Bir iL den Başka Bir iL'e Baglı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atamadaki Şube Müdürü ile Görüşüyorum Bana diyor ki Niye Tayin istiyorsun.. Bende yaşadıgım yerdeki kişisel ve Ailevi sorunlarımdan dolayı istiyorum diyorum.. O dilekçe ye Engel Olurum Olumsuz Cevap Alırsın.. Yahu Niyesimi Var Kanunen Hakkım İstiyorum Sizi Ne ilgilendirir Sebebi.. Atamadaki Şube Müdürü Bu Soruyu Bizden Başka Hangi Memura Yönelte Bilir Acaba.. Hadi O Makamıda Aştık Diyelim Kendi Okul Amirimizden Uygun Görüş Almamız Gerekiyor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Uygun Görüş Almamız Gerekiyor İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Uygun Görüş Almamız Gerekiyor.. Bunları Aştıkdan Sonra İstedigimiz Yerinde Uygun görüşlerini Almamız Gerekiyor Atanacagımız Okulun İlçenin İL'in.. Biz Bir Cok Makamda Oturan insanların ELinde Kuklayız Onların Kişisel Keyfine ve İsteklerine Maruz Kalmış Devlet Personelleriyiz.. Amirlerin Eziyeti... |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| eziyeti, hizmetlilerin, memurlarin, tayin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|