Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli > Emniyet Personeli

Emniyet Personeli Emniyet hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2010, 10:51   #1 (permalink)
Hızlı Üye

erdosida is on a distinguished road
Standart Eğitim Dairesi Memuru Polis Abiler Polis Ablalar yardımınıza ihtiyacım var

Herkese öncelikle iyi günler dilerim
ben 8.dönem pomemi kazanan bi kardeşinizim ancak eylül ayında yaralamalı ve karşılıklı bir kavgamız oldu herkes ne varsa durdu bıçak silah bizde yok karşı tarafsa pompalı ile uzerimize geldi ve neticede dikiş atılıp tekrar nezarete girdik.karşılıklı şikayetçi olduk.bu arada pomem başvuruları devam ediyordu ön elemeleri geçtik.ekim ayında açıklanan sonuçlarda 8. dönem olduğu bildirildi sağlık raporunuda verirken güvenlik tahkıkatı formu verildi ve oradaki halen devam eden ceza davanız varmı kısmına ben yok dedim çünkü davanın olup olmıcağını bilmediğim için hayır dedim .bi gun karakola ggittiğimde bu tarihse bayramdan önceydi ve güvenlik soruşturmamı yapan arkadaş kavga olayımı bulduğunu söyledi ama sonucu sölemedi bende artık elendim o zaman dedim ki 8 aralıkta okula planlamam yapılmış.ayın 16 sında ise uyap mesajından bana duruşma tarihinin ne zaman olacağı bilgisi geldi dava açılış tarihi 16 aralık mış yani yeni başlayacak.ben ise okula yerleştim ve haftaya gidicem şimdi sorum beni okuldan atacaklarmı.güvenliğin okuldaykende devam ettiğini sölediler .soruşturma kağıdım sanırım okula gidicek ve burada bakıp beni eliceklermi yoksa davamın neticesinde alacağım cezaya veya duruma göremi değerlendiricekler.okul yönetmeliğinde yazan durumları engel olan kişiler öğrenilirse çıkarılır diye bi ibare var ben napacam şimdi soruşturmama göre beni alıp almamaları onların sorunu değilmi abilerim ablalarım.nolur bana yardım edin hukuk dairesinde çalışan abilerde yardım edebilirmi
erdosida isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
abiler, ablalar, dairesi, egitim, ihtiyacim, memuru, polis, var, yardiminiza

Seçenekler
Stil