Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli > Emniyet Personeli

Emniyet Personeli Emniyet hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2010, 08:49   #1 (permalink)
Hızlı Üye

erdosida is on a distinguished road
Standart Polis eşi olmak...

Burada bulunan saygıdeğer polisler kaçınızın eşi çalışıyor.Ve çalışan eşe sahip olunca yaşadığınız sıkıntılar neler.Lütfen birazda eşlerinizin yaşadığı zorluklardan bahsedin.Evet çalışma şartlarınız özlük haklarınız maşşlarınız......vb.tüm bunlar bir sorun ama ya eşleriniz acaba onlar nasıl sorunlar yaşıyor sizin mesleğinizle ilgili.Ya çocuklar.Lütfen bana kızmayın bir polis eşi olarak şu anda kızım beni en zayıf noktamdan yakaladı.Ve cevap veremedim.o yüzden bu kadar sitemkar bir yazı yazdım.Aslında muhatabı sizler değilsiniz başımızdakiler ama.....
neyse konu şu eşimde sizler gibi zor koşullarda çalıştığı için kızım onu göremiyor. Kızım henüz 5 yaşında ve bana "anne babalar ne işe yarıyor"diye sordu.Bu soruda nerden çıktı kızım hiç babalar ne işe yarar diye bişey mi var deyince ama bak bütün arkadaşlarımın (kreşteki)babaları akşamları evde okul tatilken pikniğe gidiyorlarmış babası onları parka götürüyormuş benim babam neden hep çalışıyor hep çalışıyor.Artık evimize gelmesin.Zaten beni hep sen okula götürüyorsun sen parka götürüyorsun ne işe yarar babalar deyince yanlızca sustum.Çünkü bende aynı dertle uğraşıyorum.7 yıllık evliyim ve bunun ancak (yıllık izinler dahil)3 ayını eşimle geçirdim.Daha bir bayram sabahı kalkıp eşimi namaza gönderip geldiğinde bayramlaşamadım ben eşimle.Yada ne bileyim bir pazar oturup keyif içinde hafta sonu geçirmedim ben.Ki benim gibi olan birsürü polis eşi var biliyorum zaten ben bu durumu içime atmış kabullenmeye çalışıyorken kızımın bunları söylemesi bir anne olarak beni fazlasıyla üzdü.Evet amcaları şimdi sizlerden cevap bekliyoruz kızım ve ben babalar ne işe yarar?
erdosida isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
esi, olmak, polis

Seçenekler
Stil