![]() |
|
|||||||
| Emniyet Personeli Emniyet hizmetleri sınıfında yer alan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Hızlı Üye
![]() |
Bu forumla alakası yok ama yine de Polis arkadaşlara bir ihbarda bulunmak istedim...
Bir edebiyatçı bu forumda ancak böyle bir başlık açabilir herhalde... ![]() METROPOLDE CİNAYET Metropol cinayetlerinin sanığıyım. Kısasa tabi yüreğim tek tanığım. Ucubelikten beraat eden sokaklarda, Bir ses yankılandı çığlık çığlığa... Öl ya da öldür... Öl ya da öldür... Bir cinayet işledim az önce En sevdiğim maviyi şişledim Masmavi yaşlar aktı gözlerinden Masmavi... Cezamı müebbetten kurtarmak için Kimseyi yüreğinden koymamak için İhbar ettim dilimdeki katili *** Polis abi... Ben var ya ben... Az önce bir cinayet işledim "Gel" dedi "Gelemem" dedim.. "Beni zorlama" dedim Dinletemedim... Gözlerine bela etti beni Sürükledi kolumdan Leyla etti beni.. "Yapma...etme..." dedim polis abi Hem de milyon kere.. Dinlemedi şarkıları bile Elimi tuttu, yüreğim yandı Sustu, canım... Gözüm döndü... Aklıma uydum birkere Ne yapayım oldu birkere... Bir şiir vardı cebimde...ucu sivri... Çıkarıp sapladım en sevdiğimin gözlerine... Elimi gözyaşına buladım... Yüreğimi kana... Bir cahilliktir ettim Polis Abi... Nefs-i müdaafadan yırtamaz mıyım? Bir cinayet işledim az önce En sevdiğim maviyi şişledim *** Polis abi... Ben ona dedim ki "Düşme yüreğime, yüreğim dayanmaz" Yüreğim uslanmaz Arlanmaz... Gözümün içine baka baka yaktı ikimizi de Benzin döküp yaktı gözleriyle Bağırdım çağırdım kimse gelmedi sesime Yalvardım Nefesi değidi nefesime Ben de dayadım namluyu gözlerine Çektim tetiği Masmavi oldu kaldırımlar Kaçtım Kaçtım, Kaçtım, Birazdan insanlar toplanacaktı cesedin çevresine Linç olmaktan korktum "Nasıl kıydın" derlerse ne derdim Ne derdim avuçlarıma akan maviye Kurbanın olayım yardım et polis abi Bilerek İsteyerek Planlayarak öldürdüm en sevdiğim maviyi Cezam neyse çekeyim abi... Ama nolur beni kelepçelemeyin Savunmamı kendim yazayım Onu ne çok sevdiğimi yazayım |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ihbar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|