Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli > Askeri Personel

Askeri Personel Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Kuvvet Komutanlıklarında görevli Subay, Astsubay, Uzman Jandarma ve Uzman Erbaşların bilgi alış verişi yaptığı platform

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-01-2010, 02:17   #1 (permalink)
Hızlı Üye

aassaa is on a distinguished road
Standart beni umutlandıran memurlar nete teşekkürler...?

Ben halen tsk.'da 7 yıllık uzman jandarma olarak çalışmaktayım.Bu işe girmeden önce 1999 yılında yapılan o zamanki adıyla dms sınavına iki yıllık düzeyi girerek 81 puan alarak sınavı kazandım.sonrasında vatani görevimi yapmaya gittim ocak 2001 ayı içerisinde uşak ssk'ya atamam yapıldı.ancak ilk başta başvurumu kabul etmediler askerde olmam sebebiyle sonra ankara ile görüşerek asker olduğuma dair yazı ile müracaatımı alacaklarını askerlik bitiminde dilekçe ile müracaat ederek işe başlayacam söylendi.ancak dpb.askerliğimin sonuna doğru atamamın şartları taşımadığımdan dolayı durdurulduğu yazısı geldi.Dpb genel merkezine gitmeme ve dava acmama rağmen o zamanki kanuna göre atamam yapılmadı.Ta ki...Memurlar netin 16 Ekim 2009 tarihli sayfasında geçen askerlik sebebiyle atması durudurulanların atmasını yapılacağını görene kadar.Yukarda belirttiğim tarihe göre ve su anki çalıştığım işten o eski kazandığım kurumuma geçebilirmiyim. mecburi hizmetimi tamalama ma 3 yılım kaldı. ayrıca DPB'lığının 28 temmuz 2009 günlü tebliğine göre Askeri personele yatay geçiş hakkı da getirilmişti bu durum benim için artı etki olurmu.Beni umutlandıran memurlar netin bu sorumu yanıtsız bırakmayacağı düşüncesiyle şimdiden teşekkür ederim.
aassaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
beni, memurlar, nete, tesekkurler, umutlandiran

Seçenekler
Stil