Memur Rehberi - Forum  

Go Back   Memur Rehberi - Forum > Kamu Personeli > Akademik Personel

Akademik Personel Üniversitelerde çalışan öğretim elemanlarının bilgi-alış verişi sağlayabildikleri platform

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-01-2010, 07:32   #1 (permalink)
Hızlı Üye

erdosida is on a distinguished road
Standart Akademik ortalama mağdurlarının buluşma noktası ( sadece mağdurlar için)

aradaşlar magdurların biraraya gelmesi oratak bir eylem yapması için ayrı bir konu başlığı açtım. böylece gereksiz tartışmalarla zaman kaybetmeyiz
gökhan24 den alıntıdır:
Sayın hocam, yeni atanacak olan öğretim elemanlarına dair çıkarılan taslak proje hakkında mağduriyetimizi bildirmek için bu maili atıyorum. acizane bir görüşte olsa, kaale alınacağını umuyoruz.
Ben baraj not sistemi mezunuyum ve akademik ortalamamız haliyle orta seyir. 2.48 . diyeceğim şu; ben bu işe baş koyduğumda böyle bi kanun, kural yoktu. Dili hallettim 65, ales 84, yaşım 23. tam kadro beklentisine girmişken bu şekilde geleceğimin önüne ket kurulmasının tek sebebi bu kanun olacak. Önceden böyle bir kanun olsaydı, ben 1 yıldır emek harcar, yüksek lisans yapar, makale yayınlamaya çalışırmıydım. biz 3.50 gibi bi notla mezun olmuş kişi ile aynı notu alalım demiyoruz. Herkes akademiğine göre ek puan alsın. ÖSS de sistem böyle yürümüyor mu(orta öğretim başarı puanı). Şimdi siz mayıs ayında kalkıp ortalaması 4ün altında olanlar öss ye giremez diyebilir misiniz?
Tamam atama kriterleri için standartlar getirilmesi gayet normal ama herkes için aynı olan şartlar sağlanması gerek değil mi? . Ortak
bir sınav yapılsın ve puanlara göre tercih yapılsın bu doğal, eğer insan yeterli puanı alamadıysa bir daha girer, olmadı bir daha, ama bizim geri dönüp tekrar üniversite okuyup akademik oratlamamızı yükseltme şanşımız yok hocam. Bİz bu şartları kabul ederek mezun olmadık ki hocam, en azından bundan sonra mezun olacaklara işlesin ve onlarda ona göre tedbirlerini alsınlar. Lütfen bizleri bu haktan mahrum edip 500 milyon maaşla dershanelerde köleliğe itmeyin.
Tarafınıza saygıyla arz ederiz hocam...
Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için sağolun...
erdosida isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
akademik, bulusma, icin, magdurlar, magdurlarinin, noktasi, ortalama, sadece

Seçenekler
Stil