Bıktım Artık
|
|  |
Arkadaşlar ben masterdan bezmiş vaziyetteyim. Bunun sebebi derslerin zorluğu ya da tezin zorluğu değil. Sebep üniversitedeki bazı personel ve öğretim görevlilerinin işlerini doğru düzgün yapmaması. Öncelikle ders kaydı yapan fakat bize vermeleri gereken kredinin kaç olduğunu bilmeyen araştırma görevlileri bize eksik kredi verdi ve nerdeyse sırf bu yüzden mezun olamayacaktım, onların hatasını düzeltmek için en az 3-4 kez enstitü sekreteri, bölüm sekreteri ve en son bllim dalı başkanıyla görüşrüm ve sonunda kendi hataları olduğunu kabul ettiler. Bu yetmezmiş gibi ağustos ayında tez konusunu ilk bildiren kişi olan bana ,diğerlerine çoktan gelmesine rağmen, halen konunuz kabul olmuştur veya olmamıştır diye bir yazı gelmedi, büyük ihtimalle görevini yapamayan memurlar benim evraklarımı kaybetti veya unuttu ve kurula sokmadı. Yani anlayacağınız bütün aksilikler beni buldu ve bezmiş vaziyetteyim, artık bırakmak istiyorum, beni bu hale getiren kıfayetsiz memurlara da gönülden, Allahtan belalarını bulmalarını diliyorum.
|