![]() |
|
|||||||
| Adalet Personeli Adalet Bakanlığında çalışan memurların bilgi alışverişinde bulunabildikleri platformdur |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
ben 2 aydır ysk da zabıt katibi olarak görev yapmaktayım eşim dnz astsubayı benim olduğum yere gelemiyor bende asaleteim onaylanmadan yanına gidemiyorum fakat bizim tayin olmamızı teşkil edebilecek eşimin sağlık problemi var ve bu konuda elimizde raporumuz var bu durumda asaletim onaylanmadan sağlık raporunu ve eş durumunu göz önünde bulundurarak tayin isteyebilirmiyim yada bu konuda ne yapmalıyım?
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
özgen tayin işi bizim ysk'da başlı başına bir dert
aaaaaahhhhh çok iyi bilirim tayin işlerini
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Yıllardır çalışmışım, 18 yıl sonra ilk defa tayin istedim, gideceğim yer il içi 40 km'lik bir alan eçerisi, allem ettiler gallem ettiler, yinede vermediler onun için bizim kurumda tayin işi zor be kardeşim
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Hep öyle düşünüyoruz,
Hep öyle düşündüğümüz değil mi? Başladığımız yerde emekli olacaz Ben işe girdiğimde süt çocuğu olan bebeler Bugün şahsımın isteyipte gelemediği yere bir seferde tayin yaptırıyorlar, Bu mu? ilahi adalet, Arkadaşım buysa ilahi adalet, ben almayayım
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bulusma, noktasi, personeli, ysk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|