AOF Polis Eğitim Önlisans Programı Hakkında ?
|
|  |
Arkadaşlar merhaba , öncelikle benim sorunum biraz karışık.Ben 2002-2003 yılları arasında Balıkesir PMYO kazandım. Gittim ama 1 ay sonra gözümde miyop oldugu için elendim.Ama şuan o sorun yok.Düzelttik.Sonra ekim 2008 de AF çıktı biliyosunuz.Herkes faydalanabiliyormuş.Bende Başvuruda bulundum.YÖK' ten dün bi zarf geldi içinde açıkögretim düzeyinde önlisans programlarına kaydınızı yaptırabilirsiniz diyor.PMYO çıkış belgesi götürdügünüz takdirde..Buraya kadar ok.Bugun YÖK' ü aradım durumumu anlattım.Sizi AOF polis eğitim önlisan programına alcaklar dedi AOF ara sor dedi.Anadolu üniv. aradım onlar konuyla ilgili bilgimiz yok dedi.Sonra yine yökü aradım.Dogrudur Henüz oraya bi yazı gönderilmedi takip edin 10 gün içerisinde onlarda bilgilendirilir dediler ok dedim.Sonra Şuan adana'yım adana PMYO aradım.ordaki memurda tam olarak bilmiyor.Dogrudur dedi ama o sadce size iki yıllık okuma şansı verilmesi için o bölüm uygun görülmüştür dedi.Peki dedim bana örgün ögrenim hakkı verilmiyor AOF polis eğitim önlisans programı okuduktan sonra polis olabilecekmiyim diye sordum hayır sanırım olamazsın dedi.Çünkü o bölüm görevde olan lise mezunu polisler için açıldı dedi.E abi ben o zaman o okulu neden okuyayım dedim madem hiçbir hak tanınmıcaksa.artı ben iki yıllık bilgisayar programcılıgını okudum sonrada şuan AOF işletme son sınıftayım yani ne akla hizmet bu affı yaptılar yada neden aof polis egitim önlisansı bize sunuyorlar.madem polis etmicen.Sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaslar bi el atsın su konuya. Bu polis eğitim önlisans ne olyo bitirince ne yapılıyor yada benim durumumda olan arkadaslar varsa ne yapmam gerekiyor.şimdiden herkese çok tesekkür ederim..Hayırlı günler.
|