kısmi zamanlı geçici öğreticler için bi değerlendirme
|
|  |
arkadaşlar olağanüstü durumlar yaşanıyor ilginç sonuçlar var ortada bunu hemen hemen herkes biiyor diye düşünüorum.
mayıs ayı itibariyle davalar alehte sonuçlamaya başladı.ben bunu gerekçe olarak danıştay 12.daire başkanı değişiklliğinden kaynaklanan bir durum olduğunu görüyorum başkada bi durum göremiyorum.
meb yaptığını yaptı zaten danıştay da yapmak istemediğini şuan yapıyor ilginç bişey. idare mahkemelerinde kazanan arkadaşlarımız danıştayda bir bir kaybediyorlar ayrıca danıştay kendi verdiği kararı bile inkar ederek. şimdi ben şunu anlıyorum idari nahkemeler gereksiz kurulmuş kurumlar olarak görüyorum ne gerek var danıştay yapacağını yapıyor zaten.
devlet kurumları ne için var millete hizmet etmek için var gidin halkı mağdur edin diye kurumlar kurulmamış.
yalnız danıştayda onama kararı verilmiş çok arkadaşımız var size söylüyeyim yardımcı olsalar bu iş değişir hatta karar düzeltmede bile kazanan var içimizde. saklayın arkadaşlar siz böyle yapmaya devam edin meb sizi de bi şekilde görevden alacak tıpkı halide ergin arkadaışımız gibi. bağlayıcı davalar var diyorum size.
halen susuyorum ama birbir bulacam bakalım o zaman ne diyecekler.
saygılarımla
|